Produkty pro houba medovní (14)

Houbové bylinky

Houbové bylinky

Pleurotus eryngii, Plátky, Bylinné houby dostupné jako plátky, granule a prášek.
Německý lesní med

Německý lesní med

Lesní med z Německa Hmotnost: 12,5 kg kbelík
Mražená směs mini hub

Mražená směs mini hub

Naše mražená směs mini hub se skládá z: žampionů, houbových ústřic, enoki hub, hřibů a porcini. BALENÍ: 5 x 1 kg
Houbu - Ústřicové houby

Houbu - Ústřicové houby

Tyto šedé nebo hnědé houby s bílou dužninou a příjemnou chutí jsou vhodné pro všechny pokrmy. Tipy na přípravu Pokud jsou celé, před vařením houby důkladně vyčistěte. Nakrájené a "připravené k použití" stačí jen uvařit. Tipy na skladování Naše houby jsou prodávány v plastových obalech, které umožňují dýchání produktu. Doporučujeme udržovat tento obal kolem misky, aby se zabránilo vysychání a ztrátě hmotnosti během skladování. Uchovávejte je v dolní části chladničky při ideální teplotě 2 až 4 °C, maximálně po dobu 3 dnů. Dostupné varianty Celé houby misky od 150 g do 3 kg nebo podle požadavku zákazníka. Nakrájené houby Misky od 150 g do 2 kg nebo podle požadavku zákazníka.
Švédský med z malinových květů

Švédský med z malinových květů

Himbeerblütenhonig je zvláštní švédská medová specialita. Zatímco příroda na severu Švédska je stále více ovlivněna borůvkami a brusinkami a na samém severu také malinami, je jih Švédska známý svou bohatostí na malinové rostliny na okrajích lesů. Tento med pochází z malé včelařské farmy u Kalmaru od Hanse Honiga. Včely tam žijí uprostřed nejkrásnější přírody a na začátku léta jsou hýčkané mnoha divoce rostoucími malinovými květy. Chuť je jemně sladká a přesto velmi charakteristická pro kvalitní malinový med. Spolu se svou krémovou konzistencí je více než vhodný na nedělní snídani.
Madagaskarský zázvor

Madagaskarský zázvor

Dostupné ve formě sušeného zázvoru nebo zázvorového prášku, tato koření skvěle doplní vaše rybí pokrmy a stejně tak vyniknou při přípravě masa nebo grilování. Najděte náš 100% přírodní zázvor balený v uzavíratelných hermetických sáčcích: Zázvor je rostlina, která roste v tropických zemích. Na Madagaskaru se pěstuje na východě země. Patří do stejné rodiny jako kurkuma, konzumuje se jeho kořen, rhizom. Jakmile kořen zežloutne, je sklizen, očištěn a poté sušen. Tento proces umožňuje uchovat zázvor déle, přičemž si zachovává své výživové vlastnosti. Hmotnost: 250 g Množství: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1 kg Forma: Zázvorový prášek, Sušený zázvor
Německý lesní med

Německý lesní med

Lesní med z Německa Hmotnost: 250g sklenice
Houbu - Hřiby

Houbu - Hřiby

Hlívy jsou jarní houby s hnědým, pletivovým kloboukem, bílým stonkem a bělavou dužninou. Hlívy jsou vynikající jedlé, avšak je nutné je dostatečně uvařit. Tipy na přípravu Lesní houby pocházející z přírody, i když jsou kontrolovány při sběru a balení, je třeba čistit podle následujících zásad: - Odříznout 2 až 3 mm stonku - Jemně vyčistit houby, klobouk a lupeny pomocí malého štětce, aby se zbavily případných jehličí nebo větviček. - Umývat pouze v případě potřeby (přítomnost zeminy) tak, že houby propláchnete pod vodou nebo je jemně otřete. Vaření: vždy je osmahněte na "vysokém ohni" na pánvi a preferujte je konzumovat křupavé. Tipy na uchování Hlívy mohou mít různé vlastnosti v závislosti na období sběru nebo jejich původu. Z tohoto důvodu se vždy snažíme...
Houbu - Žluté Ústřice

Houbu - Žluté Ústřice

Žluté citronové žampiony, s bílou dužninou a mírně anýzovou chutí. Ideální do houbové fricassée. Tipy na přípravu Před vařením žampiony očistěte kartáčem. Tipy na skladování Naše žampiony jsou prodávány v baleních s fólií, která umožňuje dýchání produktu. Doporučujeme udržovat tuto fólii kolem misky, aby se zabránilo vysychání a ztrátě hmotnosti během skladování. Uchovávejte je v dolní části chladničky při ideální teplotě 2 až 4 °C, maximálně po dobu 3 dnů. Dostupné prezentace Celé žampiony misky od 150 g do 3 kg nebo podle požadavku zákazníka.
Hlíva Enoki

Hlíva Enoki

Enoki se skládá z malého bílého nebo béžového klobouku a dlouhého stonku, který může měřit až 10 centimetrů. Enoki roste v trsech a pěstuje se na pařezech nebo na substrátu na bázi pilin. Hlavně se pěstuje v Japonsku. Enoki má jemnou, ovocnou chuť a mírně křupavou texturu. Houbové enoki jsou vynikající syrové v salátech nebo rychle vařené. Jsou připravené k použití. Tipy na přípravu Asijské houby vyžadují jen minimální čištění. Je dobré je otřít vlhkým hadříkem (mytí pod tekoucí vodou by jim vzalo část chuti). Na Enoki je dobré vše. Je "připravené k použití". Doporučujeme pouze odříznout konec pokrytý substrátem. Enoki je lahodné syrové. Ozdobí a dochutí saláty a sendviče. Přidává se do polévek (používá se jako vermicelli) a do pokrmů vařených na východní způsob, přidává se na konci vaření, aby se zachovala jeho jemná chuť. Tipy...
Řepkový med

Řepkový med

Když sníh z polí roztaje a slunce svítí každý den stále déle a silněji, promění se severní Německo v květnu v moře žlutých květů řepky. V této roční době vzduch voní jedinečnou sladkou, květinovou vůní řepkových květů. Naše včely jsou v této době neúnavně v akci, sbírají nektar z řepkových květů a tím uchovávají jejich jedinečnou vůni po celý rok. Když otevřete sklenici řepkového medu, je to, jako byste drželi kousek jara v rukou. Díky své jemné sladké vůni nesmí tento jemně krémový, světlý med chybět na žádném snídaňovém stole jako perfektní energetický start do dne!
Lotyšský vřesový med

Lotyšský vřesový med

Lotyšsko: Země širokých luk, čápů, borových lesů a jantaru nabízí se svými nedotčenými vřesovišti zcela výjimečný aromatický lotyšský vřesový med. Abychom vám mohli nabídnout tento absolutní špičkový med, dlouho jsme hledali u lotyšských včelařských kolegů ten nejlepší vřesový med a nyní vám ho konečně můžeme nabídnout. Pochází z včelařství jižně od Rigy v Kurzeme/Kurlandu a byl sklizen s vysokou profesionalitou a velkou láskou. Pokud máte rádi aromatický med, tento vřesový med je pro vás tou nejlepší volbou!
Zelenina - Hřiby

Zelenina - Hřiby

Rozpoznávají se podle svého tmavě šedého nebo žlutě zbarveného kuželovitého klobouku. Jejich dužnina je nažloutlá a aromatická. Používají se především do směsí. Tipy na přípravu Hřiby pocházející z přírody, i když kontrolované při sběru a balení, je třeba čistit podle následujících zásad: - Odříznout 2 až 3 mm nožiček - Jemně vyčistit houby, klobouk a lupeny pomocí malého štětce, aby se zbavily případných jehličí nebo větviček. - Omývat pouze v případě potřeby (přítomnost zeminy) pod tekoucí vodou nebo je jemně otřít. Vaření: vždy je osmahněte na „vysokém ohni“ na pánvi a preferujte je konzumovat křupavé. Nakrájené a „připravené k použití“ houby samozřejmě vyžadují pouze uvaření. Tipy na uchování Hřiby mohou vykazovat různé vlastnosti v závislosti na období sběru nebo jejich...
Mražená Houbová Smaženice

Mražená Houbová Smaženice

Naše restované houby se skládají z plátků pařížských hub, které jsou vařené a ochucené olivovým olejem, petrželí, solí a česnekem. BALENÍ: 10 x 300 g